Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

fileas

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ
ΕΡΕΥΝΑ ΑΙΓΙΟΥ -26-3-08

Μέρες νηστείας και περισυλλογής , προετοιμασία για καλήν απολογίαν όσο κι αν φαίνεται ξεπερασμένη μια τέτοια αντίληψη. Η άσκηση στη λήψη κατάλληλης τροφής και η ψυχοπνευματική κάθαρση με κανόνες σκληρούς είναι το δίδυμο βάρος που υποχρεούνται να σηκώσουν οι πιστοί προκειμένου να περάσουν στους ...προκριματικούς για το δεύτερο στάδιο.
Διατροφικά πανάκριβος ο παράδεισος .Απλησίαστοι οι αστακοί, οι καραβίδες, τα χταπόδια οι σουπιές, το αυγοτάραχο. Αυτής της κατηγορίας νηστίσιμα επιτρέπονται. Φτηνή η κόλαση με τα κατεψυγμένα Αργεντινής κρέατα και κιμάδες και έτοιμα μπιφτέκια που κι αυτά χωρίς να είναι φτηνά δεν είναι και απλησίαστα. Μήπως και τα φρούτα είναι προσιτά και ασφαλέστερα από υγειονομικής πλευράς ; Επίσης και οι ξηροί καρποί.Όλα ραντισμένα με συντηρητικά, όλα μουμιοποιημένα και προκλητικά στην εμφάνιση.Αν δεν έπιαναν τα τελωνεία κάποιες ποσότητες ψεκασμένες με την εμπορική ασυνειδησία ούτε θα παίρναμε είδηση τι καταναλώνουμε -Ανδρέας Φλ0γεράς .
-----------------------------
Σχόλιο από τον STIV : Γι αυτό λέω πως πιο σιγουρη είναι η κόλαση. Έτσι κι αλλιώς βρεμένοι, τι να φοβηθούμε από τη βροχή ; .Νομίζω ; STIV

Δεν υπάρχουν σχόλια: