Δευτέρα 8 Απριλίου 2013






ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ



Τον τελευταίο καιρό, όπως άλλωστε ήταν επόμενο, οι οικονομικές αναταράξεις έφεραν στο προσκήνιο τις δημοσκοπήσεις για να καταμετρηθεί η κοινή γνώμη, με αποτέλεσμα να μπερδευτούμε ακόμη περισσότερο. Το πρωί στις 7 προηγείται η Ν.Δ με διαφορά στήθους ενώ το μεσημέρι έρχεται πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με βραχεία κεφαλή για ισοβαθμήσουν το βράδι και να ξαπάρει το πάνω της μιαν ανάσα η Ν.Δ και να τη χάσει το πρωί πάνω στο νήμα. Αργά το βράδι χθες παραλίγο να πάρει κεφάλι ο Κασιδιάρης αλλά έχασε από τον Βενιζέλο που τον ισοφάρισε η Κωνσταντοπούλου .Πάλη πόντο τον πόντο όπου προηγείται η γυναίκα λόγω…στήθους.

Κατόπιν αυτού και για να μη φανούμε καθυστερημένοι η στήλη αποφάσισε να κάνει τη δική της δημοσκόπηση.

Σε δείγμα 50 ανδρών ετέθη η ερώτηση : ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ Οι 39 απάντησαν απεριόριστες .Οι 6 αρκετές .οι 3 μερικές φορές και ο παππούς μετά τα 88 καμία!

Στην ίδια ερώτηση σε δείγμα 30 γυναικών και οι 30 απάντησαν ;Ποτέ ούτε μία.

Ωστόσο επειδή η απάντηση κρίθηκε αναξιόπιστη ζητήθηκε να τους γίνει ορός αληθείας, Οι 29 αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Μόνο μία ορκίστηκε «στη ζωή του…Αντωνάκη μου» αλλά τραγική σύμπτωση τον κηδέψαμε προχτές !!!

Στην ερώτηση ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ οι απαντήσεις ήταν οι εξής :Επί 50 ανδρών οι 35 απάντησαν στα 65 διότι τότε χρειάζεσαι μια γυναίκα να σε… καθαρίζει, να σου βάζει κομπρέσες ,να μαγειρεύει και να σφουγγαρίζει το σπίτι. Για όλα τα άλλα έτσι κι αλλιώς η μεν γυναίκα είναι χρήσιμη αλλά είσαι… άχρηστος εσύ ! Άλλοι 5 απάντησαν ότι ο άνδρας πρέπει να παντρεύεται στα 20 για να προλάβει τα 2 διαζύγια που δικαιούται από τον νόμο ενώ 2 απάντησαν :Καλέ γράψτε να επιτραπεί ο γάμος ανάμεσα στους άντρες, τι θα απογίνουμε εμείς!

Στην ερώτηση ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ οι απαντήσεις των ανδρών ήταν διαμετρικά αντίθετες από των γυναικών. Σε δείγμα 50 ανδρών οι 44 απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να είναι Μουσουλμάνοι διότι ο Χριστιανισμός με τη μονογαμική του τοποθέτηση κατάστρεψε την ευτυχία του ανθρώπου και δημιούργησε το δημογραφικό πρόβλημα. Μη ξεχνάτε ότι στους Μουσουλμάνους ο Μωάμεθ επιτρέπει 3 γυναίκες και 30 παλακίδες.( Σημ : μάλλον βλέπουν τον Σουλεϊμάν)

Αντίθετα σε δείγμα 30 γυναικών και οι 30 απάντησαν ότι προτιμούν τον Χριστιανισμό διότι ενώ ισχυροποίησε τον θεσμό της οικογένειας έδωσε ηδονή στην αμαρτία, ενδιαφέρον στην εξομολόγηση και την ανάγκη για έναν εραστή που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της γυναίκας για ένα κόσμημα, μια γούνα ή ένα ερωτολόγο.

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ήταν η επόμενη ερώτηση : Ένας απάντησε : Ο γάμος είναι απλά μια μαθηματική πράξη: Πρόσθεση υποχρεώσεων. Αφαίρεση ελευθερίας, πολλαπλασιασμός παιδιών που επιφέρουν τελικά τη διαίρεση της οικογένειας.

Στην ίδια ερώτηση ο Νίτσε είχε απαντήσει: ο ιδανικός γάμος είναι ανάμεσα σε ένα κουφό και μια τυφλή. Αυτός για να μην ακούει τη γκρίνια της κι αυτή για να μη βλέπει τα ξεπορτίσματά του. Στην ίδια ερώτηση μια ηλικιωμένη που ρωτήθηκε γιατί δεν παντρεύτηκε απάντησε: Έχω ένα σκύλο που γαβγίζει. Ένα παπαγάλο που βρίζει. Ένα τζάκι που καπνίζει και ένα γάτο που ξεπορτίζει. Τι μου χρειάζεται ένας άντρας;

Σε δείγμα 50 ανδρών που ρωτήθηκαν ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ όλοι ομόφωνα απάντησαν. Ένα καλό παραμύθι !

Αντίθετα οι γυναίκες πιο πρακτικές: Ένα ακριβό κόσμημα, μια γκαρσονιέρα και ένα σύζυγο με πλούσιους φίλους.

Ενδιαφέρουσα ωστόσο είναι η άποψη του Ανατόλ Φρανς. Στη ερώτηση : ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ο διάσημος συγγραφέας και γυναικοκατακτητής είχε απαντήσει :Να φέρνεσαι στις κυρίες σαν σε πόρνες και στις πόρνες σα σε κυρίες ! Πάντως καταλυτική ήταν η ερώτηση .ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ όπου όλοι απάντησαν. ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!!!

Σταύρος Ιντζεγιαννης





Δεν υπάρχουν σχόλια: