Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΓΝΩΜΗ 15/7/2013




                                            ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ !               
         ΣΕΞΟ…ΦΡΕΝΙΚΟ !

    Εκστρατεία αρχίζει το Υπουργείο « Άδωνη και Υγείας» για να πείσει τους Έλληνες να μη χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα φάρμακα βοηθητικά της σεξουαλικής τους δραστηριότητας. Αυτό διότι παρά το γεγονός ότι αυτά θα έπρεπε να δίδονται μόνο με ιατρική συνταγή, ωστόσο τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μια ανεξέλεγκτη  αύξηση κατανάλωσης.
   Το γεγονός αποδίδεται εις το ότι - κατά τις στατιστικές -  η Ελλάδα  πάσχει από γήρανση του πληθυσμού της και επόμενο είναι να υπάρχει μια υπερκατανάλωση βοηθητικών για τους …βοηθητικούς, της…  επικλίνειας!!! δραστηριότητας. Για τους μάχιμους ούτε λόγος ούτε ψόγος φυσικά. Με τους άλλους όμως;
   Το υπουργείο εφιστά την προσοχή, των ούτως ειπείν …ελαττωματικών!!! διότι η υπερβολική χρήση μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα και  να επαληθευθεί η γνωστή παροιμία « πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»
  Σοβαρό το πρόβλημα έχει ταλαιπωρήσει αρσενικούς και αρσενικούς ων ουκ έστιν αριθμός,
  -Κωστάκη ακόμα;
  -Λιλίκα μου δυο λεφτά ακόμη να πάρω και δεύτερο χάπι.
  Το πρόβλημα –γκρινιάζει φίλος παθών-δεν είναι ότι  δεν αποδίδεις , αλλά ρεζιλεύεσαι κιόλας. Διότι μπορεί να έχεις ιδρώσει να την καταφέρεις, να υπάρχει ατμόσφαιρα, να είναι αμοιβαία η επιθυμία, να είναι συνάδουσα η μουσική κάλυψη, να έχεις κάνει τα μπάνια σου, να έχεις βάλλει τα αρώματά σου, να έχεις ανάψει τα κηροπήγιά σου, να έχεις ρίξει το ωραίο σου παραμύθι περί έρωτος και όρκων αιωνίων κι απάνω που διατάζεις  πυρ να παθαίνεις αφλογιστία!!!
  Εκείνες τις στιγμές είναι που λες να είχα ένα τσεκούρι να το κόψω σύριζα μαζί με τις… συνιστώσες!!!
  -Ασπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα…
  - Μπα που να φας τη γλώσσα σου ωρύεται ο θείος ο Ευτέρπης. Τα μαλλιά τα βάφω μωρέ, αλλά με το άλλο τι γίνεται, που δεν πρόσεξα ότι είχε λήξει η ημερομηνία του βιάγκρα και… δεν και δεν και μηδέν. Πέταξα ολόκληρο πακέτο
   Θα μου πείτε ότι καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ή μάλλον παραπλάνησης  )διαφημίζουν τους 44 τρόπους με τους οποίους αν όχι θεραπεύεται τουλάχιστον κάπως μπαλώνεται η  κατάσταση.
  Χάπια, όργανα, τεχνικές μέχρι και  οπτικοακουστικά μέσα  που προσπαθούν να  βολέψουν τα πράγματα προκειμένου να βρεις  «πηγήν της ζωής και θύραν παραδείσου»
  Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που ακόμη κα εν ακμή νεότητος σημειώνεται παρακμή επί κλίνης . Εκεί σε θέλω κάβουρα.
  -Χαραλαμπάκη …νυχτώσαμε και νυστάζω η καψερή!
 -Για περίμενε λίγο. Φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξω φάρμακο !!!
  Τη φαιδρή πλευρά του θέματος επισημαίνει το χρονογράφημα, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την σοβαρότητα του προβλήματος, που οδηγεί πολλούς σε απόγνωση αλλά και σε διάλυση σχέσεων και γάμου. Ενίοτε και σε φαιδρές καταστάσεις που αποκαλύπτουν ορισμένα ενδοοικογενειακά τεκταινόμενα.
 - Κύριε πρόεδρε  αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις συζυγικές του υποχρεώσεις. Καταλαβαίνετε ότι ως νέα γυναίκα έχω κι εγώ τας …επιθυμίας μου ούτως ειπείν, με  εννοείτε νομίζω και ως εκ τούτου…
   Ως εκ τούτου πρόθυμος ο κουνιάδος, θέλησε να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες, οι οποίες όμως δεν εκτιμήθηκαν δεόντως-παρεξηγήθηκαν κατά τον κατηγορούμενο- και βρέθηκε στο δικαστήριο ως ένοχος μοιχείας. Μόνο που ο απατηθείς σύζυγος δήλωσε :Κύριε πρόεδρε της δίνω το διαζύγιο ευχαρίστως, υπό την προϋπόθεση ότι ο αδελφός μου θα την παντρευτεί.
 -Α, όχι και να την παντρευτώ, για να την ξεφορτωθείς εσύ. Εγώ κύριε πρόεδρε να… βοηθήσω ήθελα  απλώς ( δικαστήριο εν Πάτραις έτος 1963)
  Και εάν μεν πρόκειται για νέους  ανθρώπους, είναι πάθηση μπροστά στην οποία οφείλουμε να στεκόμαστε με σεβασμό. Δε γελάς με τη αρρώστια του άλλου. Βλέπεις όμως και μερικούς που έχουν διαβεί τον Ρουβίκωνα της ηλικίας να τρέχουν σε κομπογιαννίτες που φτιάχνουν  βότανα και ματζούνια   και  τους ξαφρίζουν περιουσίες γιατί δεν εννοούν  να παραδεχτούν ότι ήρθε η ώρα  να αποχαιρετήσουν την… «Αλεξάνδρεια που έχασαν» !
  Συμπέρασμα. Πρώτον μη το παρακάνετε. Όταν το άλογο δεν τραβάει το κάρο μη το καμουτσικώνεται άδικα.  Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο έλεγε ο παππούς Στο κάτω- κάτω αν δεν αισθάνεστε σίγουρος με τα φάρμακα που παίρνετε, πάρτε μαζί σας για …βοήθεια να χρειαστεί και ένα φίλο σας .Αχρείαστος να είναι αλλά …οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές χρειάζονται!!!
                                 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: