Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΓΝΩΜΗ 6 / 10 /17

  
                                             ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
      Η ΑΛΛΑΓΗ  ΦΎΛΟΥ

     Ω βαβαί παπαί ιατετέ. Όπως θα λέγαμε «Θεέ μου πως βαστάς ξεκάρφωτα τα κεραμίδια»!
    Ψηφίστηκε η αλλαγή φύλου από την κυβερνητική πλειοψηφία  κι έτσι εκτός από την Πόπη-Ποπίτσα θα  έχουμε (και με σφραγίδα της αστυνομίας μάλιστα) και… Ποπάρα ή εκτός της Φώφης – Φιφίκας θα έχουμε και Φωφάρα . Κανένα απολύτως υπονοούμενο,  διότι η Κυρία Φώφη Γεννηματά επί κεφαλής του τέως ΠΑΣΟΚ  -και νυν αγνώστου ακόμη  ταυτότητος - από τον μέχρι στιγμής Βίον και Πολιτεία της,  μόνο υπέρ της αλλαγής φύλου δεν μπορεί να είναι αλλά …είδες τι κάνει η ψήφος !!!
     Στην τελετή της υπογραφής μαθαίνω –χρονογραφική αδεία- ότι παρέστη  και ο Μήτσος ή γνωστή ως… Μητσάρα, η οποία  άνοιξε σαμπάνιες  και ευχήθηκε στους παρισταμένους  Υπουργούς και βουλευτές… «και στα δικά σας » Αμήν!
     Διαμαρτυρόταν ο κυρ Χαράλαμπος  που η γυναίκα του γεννούσε όλο θηλυκά και στο 7ο κορίτσι παρά λίγο να κάνει φόνο. Να πας σε έναν γνωστό μου του είπεπου ξέρει –λένε- το μυστικό και αυτόσ θα σου πει τι να κάνεις για να  γλιτώσεις από τη θηλυκιά  κατάρα.
  Σηκώνεται ο άνθρωπος και  πάει βρίσκει τον γιατρό (!) που ήξερε το μυστικό να κάνεις αρσενικά. Το και το !Πες μου το μυστικό ή το φάρμακο να κάνω αρσενικό και ότι μου ζητήσεις !
   Α είναι πανεύκολο του είπε ο ειδικός. Άκουσέ με προσεκτικά. Θα πάρεις ένα κρεβάτι ούτε πολύ μακρύ ούτε πολύ κοντό. Ούτε πολύ πλατύ ούτε πολύ στενό. Θα του βάλλεις ένα στρώμα ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό.
 -Και μετά και μετά;
 -Σιγά μη βιάζεσαι. Θα βάλλεις  ένα μαξιλάρι ούτε πολύ ψηλό ούτε πολύ χαμηλό. Θα αφήσεις ένα φως ούτε πολύ ζωηρό ούτε πολύ αμυδρό-κανονικό ημίφως..
 -Και μετά:
 -Μη βιάζεσαι. Θα τη βάλλεις  να γδυθεί καλά , θα την ξαπλώσεις
-Και μετά, μετά;
 -Μετά θα με φωνάξεις και θα αναλάβω εγώ να σου κάνω αρσενικό!!!
    Αστειευόμαστε θα πείτε. Όχι. Η ιστορία είναι εκ του πονηρού. Διότι η αλλαγή φύλου θα οδηγήσει στην «ντε φάκτο» αναγνώριση του γάμου μεταξύ  ομοφυλοφίλων εκ των
  οποίων ο ένας είναι μεν άνδρας  εκ φύσεως αλλά γυναίκα  εκ του νόμου και άρα ους νόμος συνέζευξεν  ουδείς χωριζέτω» και …καλούς απογόνους.
   Διαβάζω στο διαδίκτυο συνέντευξη καθηγητού μαιευτικής που είπε ότι για να αλλάξουν και τα γεννητικά όργανα θα πρέπει να αποκοπούν τα …κ.τ.λ και να μεταμοσχευθούν  τα γεννητικά …κ.τ.λ της γυναίκας για να δημιουργηθεί κόλπος… κ.τ.λ που απαιτεί, πολύχρονες εγχειρήσεις  επί εγχειρήσεων, με το ρίσκο της υγείας του ή ηης ασθενούς και που εν πάσει περιπτώσει μετά μίαν εικοσαετίαν και…
   Ωστόσο μα την αλήθεια απορώ. Είναι τόσοι πολλοί οι «ομο… τέτοιοι» ώστε σε μια Ελλάδα που αυτή τη στιγμή πνίγεται στα προβλήματα (συντάξεις πετσοκόβονται , μισθοί κουρεύονται , οι ξένοι μας εκβιάζουν για να υπογράψουμε κατά τα συμφέροντά τους, χιλιάδες συμπολίτες ζουν με το φόβο ότι θα χάσουν από την τράπεζα το μοναδικό τους σπίτι, ο ΕΜΦΙΑ κατάντησε θηλιά στο λαιμό μας, ανεργία έχει ξεφύγει από τον λογαριασμό, χιλιάδες νέοι επιστήμονες μεταναστεύουν κυνηγώντας όχι τη πρόοδο αλλά την επιβίωση (λένε για απίστευτα νούμερα χιλιάδων -όχι δεκάδων- επιστημόνων ) που άστεγοι  και ανήμποροι συμπολίτες ψάχνουν τους κάδους , που για να πας σε γιατρό βγαίνεις σε έρανο στη γειτονιά διότι και δωρεάν να σε  κοιτάξει ( και έχουμε λαμπρούς  επιστήμονες που βοηθούν όσο μπορούν τους αναξιοπαθούντες ) και πάλι δεν μπορείς να αγοράσεις τα φάρμακα. Και μέσα σε όλη αυτή την λαίλαπα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει από τη μια μέρα στην άλλη , ασχολείται ολόκληρή  βουλή με τα γεννητικά όργανα του ενός και της άλλης που άλλα θα επιθυμούσε και άλλα της έδωσαν τα γονίδια ή τα χρωματόσωμα (δεν έχω ιδέα από αυτά) του πατέρα της ή της μάνας της (!) και διαμαρτύρονται… Μάνα γιατί με γέννησες. Γιατί δεν πήγαινες με τον κουμπάρο  που όλο γεννάει αρσενικά!!!
  Μ αυτή την απορία μένω και σας ασπάζομαι… αμφιεκατέρωθεν εις τας παρειάς -από καθαρεύουσα σκίζω, ε;

                           Σταύρος Ιντζεγιαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: